Afbeelding promotiebeeld Op 't randje - Credits Anna Fransen

Kom kijken bij onze zomerpreviews van Op ’t randje!

Yes, eindelijk kunnen we weer! Deze zomer laten we previews zien van onze nieuwe familievoorstelling Op ’t randje, in onze eigen studio in Velp. Kom je ook kijken?

Op ‘t randje (6+)
Danscollectief Arnhemse Meisjes neemt je in de familievoorstelling Op ‘t randje al dansend mee door de speeltuin van het bestaan. Klim met hen op het randje en spring in de diepte van je fantasie!

Deze speelse dansvoorstelling is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang voor jong én oud. De Arnhemse Meisjes stimuleren kinderen vanaf zes jaar om verbonden te blijven met hun innerlijke stem en ongerepte kern. Al klimmend en balancerend op alle randjes en richels van het decor zoeken ze op gedurfde wijze naar de grenzen van het onbekende. Door middel van energieke ritmes dagen de dansers en de muzikant elkaar uit in een ontdekkingstocht door allerlei emoties en gevoelens. Waar brengt het ons als we die de vrije loop laten? Wie durft?

Data
woensdag 21 juli om 14:00 uur – UITVERKOCHT
woensdag 21 juli om 17:00 uur – UITVERKOCHT

zaterdag 24 juli om 16:00 uur

zondag 25 juli om 13:00 uur
zondag 25 juli om 16:00 uur

dinsdag 27 juli om 13:00 uur
dinsdag 27 juli om 16:00 uur

Duur
Ca. 45 minuten + ga op ontdekkingstocht in het decor!

Kaartjes
Voor deze voorstelling kun je zelf kiezen hoeveel je wil betalen. Alle opbrengsten komen ten goede aan een eerlijke betaling voor de uitvoerende artiesten:

€ 7,50
€ 10,-
€ 12,50
of meer

Koop je kaartjes door een mail te sturen naar zakelijk@arnhemse-meisjes.com met je naam, telefoonnummer, het aantal kaartjes en de gewenste prijs, datum en tijd.

Locatie
Dansstudio Wallie
Waldeck Pyrmontlaan 4
6881 NT Velp

Tijdens dit evenement volgen we de geldende richtlijnen met betrekking tot COVID-19 en zorgen zo samen voor een veilige ervaring voor jong en oud.

Op ’t randje wordt ondersteund door Gemeente Arnhem, Kickstart Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Janivo Stichting, Gravin van Bylandt Stichting, Provincie Gelderland.