Dance Flavours Performance Night #20

Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours Performance Night: een podium voor werk van opkomende makers in verschillende stadia van het maakproces, van work in progress tot herneming. Bij Dance Flavours krijg je de mogelijkheid om te proeven van het werk van verschillende hedendaagse dansmakers. Maandag 13 februari 2023 staat er weer een gloednieuw menu voor je klaar!

Deze keer maakten we in samenwerking met Magnezy Dance Productions een gezamenlijk programma voor een avond Dance Flavours x Dans in Ontwikkeling in Schiedam op 7 februari 2023 en in Arnhem op 13 februari 2023.

Met deze keer op het menu:

Not For Sale
Werkelijk volledig vertrouwen op ons fysiek en emotioneel staat van zijn maakt ons sterker en creëert een unieke diepe persoonlijke connectie. Choreografe Kanoko Takeuchi observeert de menselijke kwetsbaarheid die we voelen wanneer we worden geconfronteerd met kritiek en beoordeling; hoe wij ons eraan overgeven om te behagen in plaats van louter en alleen te kiezen wat ons hart verlangt. Samen met haar dansers Rosanna Ter Steege en Laura Moura Costa, werkt Kanoko met gevoelens en emoties. Zij nodigt de kijkers uit in een wereld waar hun gevoelens op scherp gezet worden en toont hen een werkelijkheid die herkenbaar is.

choreografie: Kanoko Takeuchi | performance: Kanoko Takeuchi, Rosanna Ter Steege en Laura Moura Costa | muziek: Rodrigo Ribeiro | mede mogelijk gemaakt door: Magnezy Dance Productions

A Story Of Oppositions
In een solo van 15 minuten portretteert choreografe Keren-or Ben Shachar een vrouw die om moet gaan met levensbeslissingen, het maken van keuzes en besluiteloosheid. Zij stelt verhalen samen waarin zij dans, muziek, tekst en humor combineert.

concept & performance: Keren-or Ben Shachar | muziek: Natural Desire – Alex Lentini & Stomp Boxx| mede mogelijk gemaakt door: Lazy Susan & Co. | Hanne Blomme

FR/AGILE
Hoe houden we het licht vast in een wereld die steeds donkerder lijkt te worden? Is het leven meer dan een verzameling problemen waar we mee om moeten gaan? We blijven problemen met ons meeslepen, terwijl er steeds nieuwe bijkomen die op onze schouders drukken. En we vragen ons af waarom onze rug pijn doet….
FR/AGILE is een oprechte dans solo waarin choreograaf Liam McCall een manier probeert te vinden om zijn breekbaarheid en lenigheid te verenigen. Het is een pleidooi voor de noodzaak van kwetsbaarheid in hiphop, waarbij zijn rauwe menselijkheid door zijn B-boy-vorm heen schemert.
In 2022 won FR/AGILE de Best of Fringe Amsterdam Award.

concept & performance: Liam McCall | muziek: Niels Broos | scenografie: Joey Schrauwen | mede mogelijk gemaakt door: Emoves/UC Masters

Speeldata

Geweest

Theater a/d Rijn, Arnhem

Theater a/d Rijn, Arnhem

13 februari 2023

€3 - € 20

Meer info →