Samen Samen Een Promobeeld - Credits Anna Fransen

Nieuwe voorstelling Samen samen één in Sonsbeek!

Leuk nieuws! Dit weekend, van donderdag 25 tot zondag 28 aug, spelen wij onze nieuwe voorstelling Samen samen één (6+) tijdens het Sonsbeek Theater Avenue in Arnhem.

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de repetities voor deze nieuwe jeugdvoorstelling. Een speels en energiek duet over de zoektocht naar je eigen identiteit in het samenzijn. Door humoristische en absurde beelden en met de live muziek van Rosine Langbroek proberen twee dansers zich met elkaar te verbinden en contact te maken door beweging en klank. Wat kunnen we over onszelf leren door de ontmoeting met de ander?

Speeltijden
Donderdag 25 – Zaterdag 27 aug – 14:00 & 15:30 uur
Zondag 28 aug – 13:00 & 14:30 uur
Locatie: 11 – tent
Entree: €5,-
Meer info: klik hier

Over Samen samen één
Samen samen één is een speelse en energieke dansvoorstelling over de zoektocht naar je eigen identiteit in het samenzijn. We kunnen alleen leren wie we zelf zijn door de ogen van iemand anders. Wat is mijn klank, welk geluid hoort bij jou en hoe klinkt het als we samen zijn?

Door humoristische en absurde beelden en met de live muziek van Rosine Langbroek proberen twee dansers zich met elkaar te verbinden en contact te maken door beweging en klank. Wat kunnen we over onszelf leren door de ontmoeting met de ander? In de voorstelling laten de Arnhemse Meisjes zien hoe je samen je eigen pad vindt, en waar die wegen elkaar kruisen.

Als we onszelf de ruimte geven, hebben we allemaal een ander ritme, en toch gaan we proberen samen in één pas te lopen. Met het verrassende kostuumontwerp van Mirte Engelhard, worden de dansers en het publiek uitgedaagd en geïnspireerd om nieuwe oplossingen te vinden om samen één te zijn, zonder daarbij zichzelf te verliezen.

Samen samen één wordt ondersteund door Gemeente Arnhem.

Credits
Concept
: Danscollectief Arnhemse Meisjes
Dans: lnbal Abir, Aïda Guirro Salinas, Anna Fransen en Kim Tuerlings
Componist en live muzikant: Rosine Langbroek
Kostuum
: Mirte Engelhard
Promotiebeeld: Anna Fransen