Afbeelding promotiebeeld Op 't randje - Credits Anna Fransen

Op ’t randje

Op ’t randje (2021)

Danscollectief Arnhemse Meisjes neemt je in de familievoorstelling Op ‘t randje al dansend mee door de speeltuin van het bestaan. Klim met hen op het randje en spring in de diepte van je fantasie! 

Deze speelse dansvoorstelling in de open lucht is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang voor jong én oud. De Arnhemse Meisjes stimuleren kinderen tussen de 6-10 jaar om verbonden te blijven met hun innerlijke stem en ongerepte kern. Ze onderzoeken hoe je intuïtie te volgen en tonen de ontdekkingstocht door een eindeloze verscheidenheid aan emoties en gevoelens. Waar brengt het ons als we die de vrije loop laten? 

Al klimmend en balancerend op alle randjes en richels van het verplaatsbare en veranderlijke decor door scenograaf Roos Matla, zoeken de Arnhemse Meisjes op gedurfde én speelse wijze naar de grenzen van het onbekende. Door middel van de energieke en opzwepende ritmes van live percussionist Ruben van Asselt vinden ze samen uit waar het ons kan brengen als ál je emoties er mogen zijn. Onder artistieke begeleiding van Andreas Denk, die met zijn gezelschap plan-d al decennialang danstheater voor kinderen maakt. In samenwerking met STT produkties laten we Op ’t randje zien op basisscholen door het hele land.

Op ’t randje wordt ondersteund door Gemeente Arnhem, Kickstart Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Janivo Stichting, Gravin van Bylandt Stichting, Provincie Gelderland.

Credits
Concept/creatie en uitvoering: Danscollectief Arnhemse Meisjes
Artistieke begeleiding: Andreas Denk
Scenografie: Roos Matla
Componist/live muziek: Ruben van Asselt
Kostuums: Mirte Engelhard
Promotiebeeld: Anna Fransen

Speeldata

Geweest

Zomerpreview Op 't randje

14:00 en 17:00

21 juli 2021

€7,50

Meer info →

Zomerpreview Op 't randje

13:00 en 16:00

25 juli 2021

€7,50

Meer info →

Zomerpreview Op 't randje

13:00 en 16:00

27 juli 2021

€7,50

Meer info →

Podium Sprits, Utrecht

15:00

21 november 2021

€13,00

Meer info →