Onze jeugdvoorstellingen gaan het land door!

In samenwerking met ons impresariaat STT Produkties gaan we weer op tour! We spelen onze jeugdvoorstellingen Samen samen één (6+) en Op ’t randje (8+)  op verschillende basisscholen en in theaters door het land, van Drenthe tot Noord-Brabant en weer terug. We hebben er veel zin in, want de oprechte en enthousiaste reacties van ons jongste publiek maken het spelen van de voorstellingen helemaal af. En achteraf geven we een kleine workshop, zodat de kinderen zelf kunnen ervaren wat dans en beweging voor je kan doen!

Samen samen één
Samen samen één is een speelse en energieke dansvoorstelling over de zoektocht naar je eigen identiteit in het samenzijn. We kunnen alleen leren wie we zelf zijn door de ogen van iemand anders. Wat is mijn klank, welk geluid hoort bij jou en hoe klinkt het als we samen zijn?

Op ’t randje
In de familievoorstelling Op ‘t randje nemen we je al dansend mee door de speeltuin van het bestaan. Klim met ons op het randje en spring in de diepte van je fantasie! Deze speelse dansvoorstelling in de open lucht is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang voor jong én oud.

Foto: Elske Nissen.